Bliv inspireret, bliv sundere, bliv smukkere, bliv rask

Vi vil løbende publicere nye opskrifter til at inspirere og supplere både madplaner og madpakker. Opskrifterne er afprøvet og udarbejdet både af minSundheds egne ernæringseksperter, men også af eksterne eksperter i holistisk sundhed.

fredag D. 30 april, 2021

Pistacienødder og figner

Sukkerfri | Vegetar og veganer

Pistacienødder og figner passer så fint sammen både i smag og sundhed. B6-vitamin i pistacienødderne hjælper kroppen til bedre at optage magnesium, som er i figner. Sammen støtter B6-vitamin og magnesium til en bedre søvn, et sundt nervesystem og de virker beroligende på kroppen.


onsdag D. 28 april, 2021

Bagt pære med marcipan og nødder

Vegetar og veganer

En dejlig sød og let dessert, som dog stadig indeholder nogle gode fibre og fedtstoffer til at balancere sukkeroptagelsen.


mandag D. 27 april, 2020

7-dages kostplan ❤️hormonvenlig og afgiftende

Vegetar og veganer | Mælke- og glutenfri

Vær'sgo! En fuld 7-dages afgiftende og anti inflammatorisk kostplan, inkl. opskrifter. Kreeret af vores ernæringsekspert Anne van der Merwede. Alle opskrifter er gennemprøvede og kreeret af enten Anne eller Lisbeth Tordendahl.


lørdag D. 07 december, 2019

Grønkålschips – verdens sundeste chips?

Antiinflammatorisk | Sukkerfri | Vegetar og veganer | Mælke- og glutenfri

Der findes mange opskrifter på grønkålschips, som vel med rette aspirerer til titlen “Verdens sundeste chips” – som det ikke gør spor at blive afhængig af. Og har du ikke smagt dem endnu, tror jeg, du bliver overrasket.


tirsdag D. 07 maj, 2019

7-dages kostplan ❤️ gluten- og mælkefri

Vegetar og veganer | Mælke- og glutenfri

Vær'sgo! En fuld 7-dages gluten- og mælkefri kostplan, inkl. opskrifter. Kreeret af vores ernæringsekspert Anne van der Merwede. Alle opskrifter er gennemprøvede og kreeret af enten Anne eller Lisbeth Tordendahl.


Følg os på Facebook

… Og vær blandt de første til at få besked om nyheder, nye artikler, opskrifter og meget mere.