Rabatter og samarbejdspartnere

Vi har samlet en masse skønne rabataftaler hos nogle fantastiske webshops, cafeer og behandlere. Alle nøje udvalgt for at støtte det gode liv, det sunde liv, fri for kemikalier, hormonforstyrrende stoffer og andre belastende stoffer. Når du handler hos dem skal du blot benytte den rabatkode, som du får tilsendt efter at have stillet et spørgsmål til vores eksperter.

Missionen bag GREEN GODDESS er at inspirere os alle til se på sund kost og sunde vaner på en ny måde. Nemlig med nydelse og næring. Ikke askese og skrappe kure.

Green Goddess deler vores passion om at formidle sundhed og går skridtet videre med deres mange lækre produkter, der er en gudinde værdig.

Her finder du alt fra naturlig hudpleje til skønne kemifrie køkkenprodukter og ikke mindst nogle helt fantastiske opskrifter. I gudindernes grønne univers baseres alt på en stor viden om menneskets fysik, rene råvarer og kemifrie materialer. Et grønt univers med en tydelig ambition om at give brugerne nydelse og næring for både krop, sind og øjne.

BRUG ALTID KODEN: minbehandler2023 når du handler hos greengoddess.dk


 

Vores dygtige ernæringekspert Anne van der Merwede har skrevet en helt vidunderlig bog, som vi mener at alle kvinder bør eje. Uden at fokusere på en specifik diæt eller kur guides du, via enkle ændringer, til en velfungerende krop – med en optimal fordøjelse, et stærkt immunforsvar, hormoner i balance, stærke knogler, smuk hud, en hjerne i topform, bedre nattesøvn og mere energi. 

Normalpris kr. 269,95. Som bruger hos minSundhed.com får du den til KUN kr. 125,- plus porto.

Tast koden "sundkvinde" når du bestiller den hos forlaget Muusmann.


RadiCover er et førende dansk brand med speciale i anti-strålingsprodukter, der har som mission at ”skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse enheder”. Du kan se de mange produkter, samt læse en række tilfredse kunders beretninger om deres oplevelser med RadiCovers produkter på www.radicover.dk


Natural Living er en webshop med miljøvenlige og bæredygtige produkter til hverdag og velvære - alle deres produkter er fremstillet ansvarligt med omtanke for mennesker og miljø. 
De mener det skal være nemt at vælge bæredygtige og miljøvenlige alternativer til en grønnere livsstil, derfor finder du et bredt udvalg i shoppen, som dækker mange hverdagsbehov, så du kan undgå engangs- og plastikprodukter - ofte er det små ændringer i hverdagen der skal til for at gøre en forskel. 
På deres blog kan du blive meget klogere på deres produkter, bæredygtighed og få tips til en grønnere hverdag.

Som bruger hos minSundhed.com får du 1.000 kr. rabat på alle Sexologiskolens uddannelser. 5% på alle konsultationer. 10% på alle kurser, som fx Tantra Yoga & Erotisk Tantra (der findes mange andre). Tilbuddet kan benyttes på vores skoler i København, Århus eller Oslo, Stockholm, Reykjavik, Torshavn og Nuuk. Se alle mulighederne her.


Hos NatureSource.dk kan du købe lækre økologiske og veganske produkter af meget høj kvalitet. 

NatureSources værdigrundlag: “Vi udvælger alle vores produkter med den største omhu. Vi har kun rene, naturlige og økologiske produkter af den allerbedste kvalitet. Det er vores mission at gøre det muligt for dig at leve sundt med stil. Vi går ind for den gode smag og en renere jord.”

OBS rabatten gælder på første køb pr. månedlig rabatkode.


Lisbeth er specialiseret i holistisk sundhed og har et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil. Du kan her få 10% på nogle af de bedste danske kogebøger indenfor sundhed og ernæring.


Økofamilien.dk forhandler bæredygtige og plastfrie produkter til en grønnere hverdag. Her finder du masser af produkter, der gør en stor forskel for dig selv og for miljøet. Du finder også et stort udvalg af økologisk hudpleje - uden skadelig kemi.

Rabatten gælder på alle varer, dog ikke i forvejen nedsatte varer. 


Helle Jensen tilbyder både zoneterapi, massage, akupunktur og laserbehandling. Derudover rådgiver hun i naturmedicin og homøopati. Som bruger hos minSundhed får du 10% på første konsultation. Du bestemmer selv indholdet.


Cafe OHA der ligger i hjertet af Valby, er det deres vision, at servere sund, grøn superfood og drikkevarer, som ikke kun smager fantastisk, men også er gode for både sind og krop.

Det garanteres, at alt hvad de serverer er af højeste kvalitet, og hvor det er muligt, også økologisk.

Når du vil benytte dig af medlemsrabatten hos Cafe OHA, så skal du blot oplyse koden samtidig med, at du bestiller din mad og drikke.


Følg os på Facebook

… Og vær blandt de første til at få besked om nyheder, nye artikler, opskrifter og meget mere.