Rabatter og samarbejdspartnere

Vi har samlet en masse skønne rabataftaler hos nogle fantastiske webshops, cafeer og behandlere. Alle nøje udvalgt for at støtte det gode liv, det sunde liv, fri for kemikalier, hormonforstyrrende stoffer og andre belastende stoffer. Når du handler hos dem skal du blot benytte den rabatkode, som du får tilsendt efter at have stillet et spørgsmål til vores eksperter.


Yogatøj af højeste kvalitet fremstillet af økologisk dyrket bambus. Du vil nyde den ultimative komfort i Zen-Wear's yogatoppe og yogabukser der, gennem hele produktionskæden, er produceret med respekt for naturen og miljøet. 

 Som medlem af minsundhed.com får du 1.000 kr. rabat på alle Sexologiskolens uddannelser. 5% på alle konsultationer. 10% på alle kurser, som fx Tantra Yoga & Erotisk Tantra. Tilbuddet kan benyttes på vores skoler i København, Århus eller Oslo. Se alle mulighederne her.RadiCover er et førende dansk brand med speciale i anti-strålingsprodukter, der har som mission at ”skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse enheder”. Du kan se de 
mange produkter, samt læse en række tilfredse kunders beretninger om deres oplevelser med RadiCovers produkter på www.radicover.dkHos NatureSource.dk kan du købe lækre økologiske og veganske produkter af meget høj kvalitet. 

NatureSources værdigrundlag: “Vi udvælger alle vores produkter med den største omhu. Vi har kun rene, naturlige og økologiske produkter af den allerbedste kvalitet. Det er vores mission at gøre det muligt for dig at leve sundt med stil. Vi går ind for den gode smag og en renere jord.”

OBS rabatten gælder på første køb pr. månedlig rabatkode.Lisbeth er specialiseret i holistisk sundhed og har et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil. Du kan her få 10% på nogle af de bedste danske kogebøger indenfor sundhed og ernæring.Biomio er en af de få 90 - 100% økologiske restauranter i København. Deres kærlighed til økologi er stor, og selv den gin de benytter i deres cocktails er økologisk. Biomio mener, at økologi er en stor del af løsningen i en bæredygtig produktion. Som medlem hos minSundhed får du 10% rabat på regningen, hvis du besøger BOB Biomio Organic Bistro mandag-torsdag.

Første gang du vil benytte rabatkoden, skal du skrive dig op til BOBs nyhedsbrev via forsiden på www.bobbistro.dk. Derefter bliver du som medlem hos minSundhed berettiget til 10% på hele regningen. Ved bordreservation, husk at rabatkoden skal angives i kommentarfeltet.Hos Alun kan du få alt lige fra Fivefingers til kosttilskud. Altsammen nøje udvalgt med omtanke for din sundhed. Derudover afvikler Alun jævnligt nogle livsændrende og helt fantastiske seminarer med inspirerende forelæsere som b.la. Bruce Lipton og Srikumar Rao.Økofamilien.dk forhandler bæredygtige og plastfrie produkter til en grønnere hverdag. Her finder du masser af produkter, der gør en stor forskel for dig selv og for miljøet. Du finder også et stort udvalg af økologisk hudpleje - uden skadelig kemi.

Rabatten gælder på alle varer, dog ikke i forvejen nedsatte varer. Helle Jensen tilbyder både zoneterapi, massage, akupunktur og laserbehandling. Derudover rådgiver hun i naturmedicin og homøopati. Som medlem hos minSundhed får du 10% på første konsultation. Du bestemmer selv indholdet.Cafe on the Six der ligger i hjertet af Valby, er det deres vision, at servere sund, grøn superfood og drikkevarer, som ikke kun smager fantastisk, men også er gode for både sind og krop.

Det garanteres, at alt hvad de serverer er af højeste kvalitet, og hvor det er muligt, også økologisk.

Når du vil benytte dig af medlemsrabatten hos Cafe on the Six, så skal du blot oplyse koden samtidig med, at du bestiller din mad og drikke.


Følg os på Facebook

… Og vær blandt de første til at få besked om nyheder, nye artikler, opskrifter og meget mere.